Spoštovani starši!

Učitelji smo pripravili seznam učnih gradiv in šolskih potrebščin, ki jih bodo učenci uporabljali pri pouku v šolskem letu 2018 / 2019.

Šola omogoča izposojo učbenikov iz šolskega učbeniškega sklada. Stroške obrabnine za učence poravna Ministrstvo za izobraževanje , znanost in šport. Če želite, da si vaš otrok izposodi učbenike iz učbeniškega sklada, izpolnite naročilnico za naročilo kompleta učbenikov in naj jo otrok vrne razredničarki / razredniku.

Ob izteku šolskega leta morajo učenci učbenike vrniti šoli. Če bo kakšen učbenik uničen ali pa ga ne boste vrnili oz. bi ga želeli odkupiti, boste morali na koncu šolskega leta poravnati stroške nakupa novega učbenika v skladu s Pravilnikom o upravljanju učbeniških skladov.

Delovne zvezke in ostale potrebščine kupite starši sami po priloženem seznamu, ali pa se odločite za katero izmed ponudb, ki jih bo vaš otrok prinesel domov. Izpolnjeno naročilnico pošljete direktno ponudniku na naslov na naročilnici. Položnice in pakete z delovnimi zvezki in potrebščinami boste prejeli neposredno od ponudnikov.

Vodja učbeniškega sklada:  Jožica Vivod

Ravnateljica: mag. Tilka Jakob

Delovni zvezki, učbeniki, potrebščine. 2018/19 Seznam gradiv VSI RAZREDI

(Skupno 15 obiskov, današnjih obiskov 1)